25.01.2016.

2016. gada 26. janvārī Rīgas brīvostu darba vizītē apmeklēs Ukrainas jūras ostu Administrācijas delegācija.

 

Galvenais vizītes mērķis ir kontaktu stiprināšana un pieredzes apmaiņa ar nolūku veicināt abu valstu ekonomisko un uzņēmējdarbības attīstību.

Vizītes ietvaros paredzēta delegācijas iepazīstināšana ar iespējām kravu pārvadājumu jomā, kā arī investīciju iespējām Rīgas brīvostā. Delegācija tiks iepazīstināta ar ostas aktuālo situāciju, uzņēmējdarbībai pieejamām teritorijām, kā arī ostas infrastruktūru un infrastruktūras attīstības plāniem.

Delegācijas sastāvā būs Maksims Širokovs, kas ir Ukrainas jūras ostu administrācijas Dienvidu filiāles vadītājs, Inna Jablonska – finanšu un ekonomikas filiāles priekšnieka vietniece, Natālija Klimčika – komercdarbības nodaļas vadītāja, Oļeksandrs Kovaļuks – galvenais dispečers, kā arī stratēģiskās attīstības nodaļas vadītājs Oļens Voronojs.

Jāatzīmē, ka Ukrainas uzņēmēju un valdības pārstāvju interese par Rīgas brīvostu pēdējā gada laikā ir pieaugusi un jāatgādina, ka 2015. gada novembrī Rīgas brīvostu darba vizītē apmeklēja Ukrainas Agrārās politikas un pārtikas ministrs Aleksejs Pavlenko, kā arī tā pavadošā uzņēmēju delegācijas.